ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Сугарески: Урбанизацијата на населените места е важна како и развојот на градот

Вечерва, кандидатот за градоначалник на општина Прилеп, Горан Сугарески, во придружба со Претседателот на ОО СДСМ - Прилеп, и пратеник од редовите...

Грашеска – Илиеска: Знаеме како, Прилеп ќе биде уште подобро место за нас и нашите деца!

Носителот на советничката листа на СДСМ - Прилеп, д-р Моника Грашеска, денес, веднаш после објавувањето на советничката листа, се огласи на својот...

Исплатени се над 230 милиони денари за субвенции во земјоделството и руралниот развој

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на сметките на 4.846 субјекти исплати 230,1 милиони денари за субвенции. Директорот на...

Сугарески на средба со Општинскиот одбор на Сојузот на борци

Денес, кандидатот за градоначалник на општина Прилеп, Горан Сугарески, заедно со Општинскиот одбор на Сојуз на борци, го посетија паркот на револуцијата...

„Учи паметно, работи стручно“ – успешен модел за промени во средното стручно образование

Дијалогот на МОН со бизнис-заедницата, општините и училиштата „Учи паметно, работи стручно“ ја исполни целта – учениците го препознаа средното стручно како...

Најпопуларно

Recent Comments